Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“El Barça pot guanyar contra qualsevol rival”

Xavi Hernández es va resistir a parlar de “miracle” del fet que avui el Barça pugui vèncer el Bayern de Munic a l’Allianz Arena. Va voler mantenir el discurs optimista que l’acompanya des que va arribar malgrat que afronten la decisiva cita contra els bavaresos després d’encaixar la primera derrota amb ell a la banqueta i que al seu davant tindran un equip temible, al qual mai han vençut al seu estadi i que no perd un partit a casa en una fase de grups des de fa vuit anys. “Jo no ho veig un miracle. El Barça pot guanyar contra qualsevol rival. No hem guanyat mai a Munic i la història està per trencar-la. Estem amb molta il·lusió per competir amb les nostres armes”, va assenyalar el tècnic blaugrana.

Xavi espera que el pes de la història i els últims precedents contra el Bayern no “afectin” el seu equip i va fer tota una declaració d’intencions sobre com sortiran a la gespa de l’Allianz. “Sortirem a ser protagonistes del partit, amb la pilota. Per nosaltres no quedarà, ho intentarem fins al final.” Però si no se’n surten però l’equip dona la cara no considerarà que sigui “un fracàs” jugar l’Europa League. Ara bé, no va parar de recordar que el Barça depenia de si mateix per classificar-se per als vuitens.

El Bayern té jugadors decisius, com ara Lewandowski, “un dels millors”, i creu que la clau per defensar-lo serà “allunyar-lo” el màxim possible de l’àrea, on és un futbolista letal. Però el Barça també té futbolistes amb desequilibri, un d’ells Dembélé, que avui ha de ser decisiu. “He dit moltes vegades que és un jugador importantíssim per a nosaltres. Ens ha ajudat molt. Jo el veig feliç i demà ha de ser important, però no només ell. Hem de fer un partit pràcticament perfecte per guanyar a Munic.” Sobre l’estat de Jordi Alba, va explicar que va acabar l’últim partit amb algunes molèsties però és optimista i creu que podrà jugar.

CONFIAT

“No hem guanyat mai a Munic, però la història hi és per trencar-la. Tenim il·lusió”

L’ACTITUD

“Sortirem a ser protagonistes, amb la pilota. Per nosaltres no quedarà”

DEMBÉLÉ

“És un jugador importantíssim per a nosaltres, ha de ser important”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)