Barça

El Barça, l’Athletic i el Real Madrid també demanen la intervenció del CSD per frenar LaLiga Impulso

El FC Barcelona, l’Athletic Club i el Real Madrid, com ja va fer la RFEF, també demana la intervenció del Consell Superior d’Esports (CSD) perquè freni el projecte de LaLiga Impulso, que consideren que és incompatible amb l’ordenament jurídic.

Els clubs han emès un nou comunicat que reproduïm íntegrament.

Confirmem als nostres socis i aficionats que, igual que la RFEF sol·licita la intervenció de les autoritats competents a aquest efecte, el dia d’ahir l’Athletic Club, el FC Barcelona i el Reial Madrid remetem una comunicació al Consell Superior d’Esports, atès que, a l’exercici de les seves competències té el deure d’evitar que es consumin danys irreparables al nostre futbol, assenyalant en particular que:

-L’Assemblea General Extraordinària de LaLiga convocada per al proper dia 10 de desembre del 2021, “pretén consumar definitivament una flagrant violació del règim jurídic aplicable a LaLiga i als drets audiovisuals del futbol espanyol”.

-La reacció de LaLiga a les sol·licituds repetides dels tres Clubs “ha estat emprendre una dura campanya d’atacs, desinformacions i, sobretot, negar-se a valorar l’alternativa plantejada” mantenint intactes els seus plans.

-“L’article 8.s) de la Llei de l’Esport atorga al Consell Superior d’Esports una funció de garantia de la legalitat de l’aplicació de la normativa que regula el món de l’esport”.

-Si el Consell Superior d’Esports no actués “en exercici de les seves competències, es podrien cometre greus irregularitats que comprometen seriosament no només el futur econòmic del futbol espanyol, sinó també el marc jurídic que el legislador va adoptar per a la governança d’aquest esport”.

-En tot cas, “d’aprovar-se els plans de LaLiga en relació amb el Proyecto LaLiga Impulso, tindrem la ineludible obligació d’exercir les accions legals que corresponguin, de la naturalesa jurídica que sigui procedent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)