Barça

Jonatan Giráldez: “Ens esperem un pla diferent de l’Arsenal”

El Barça, amb l’accés als quarts de final de la Champions assegurat, visita demà l’Emirates

El Barça, ja amb l’accés assegurat als quarts de final de la Champions femenina, visita demà a l’Emirates l’Arsenal amb la intenció de refermar el primer lloc de grup. N’ha parlat el seu tècnic, Jonatan Giráldez, des de Londres.

Canviarà l’Arsenal respecte al partit de la primera volta?

“És cert que el partit al Johan Cruyff el vam dominar pràcticament tot. Les sensacions van ser molt bones, en un dels nostres millors partits. En estructura, crec que jugaran una mica diferent, amb una pressió diferent. Però hem d’esperar, perquè sabem que nosaltres sotmetem diferent els rivals. I també tenim la capacitat d’adaptació, en funció del tipus de plantejament que facin. Crec que serà un partit diferent. Ens esperem un pla diferent de l’Arsenal”

El guió del partit

“Després del partit del Johan, jo crec que modificaran una mica l’estructura i la idea de joc, i a més tenint en compte que estan jugant a casa. Estem preparades contra pressions altes, perquè n’hem rebut sobretot el dia del Llevant. Entenc que és lògic que vulguin tenir més pilota, però nosaltres volem evitar-ho. Volem ser protagonistes, crear ocasions.”

Les dificultats dels rivals

“Els últims partits, és cert que hi ha hagut parts, sobretot contra l’Athletic i el Llevant, ens ha costat més pel tipus de pressió. Però no em preocupa. Aquestes experiències ens ajuden a intentar continuar millorant. Ho veig com una idea de poder potenciar aspectes que ens puguin fer créixer.”

Caroline Graham Hansen

“Pel problema que ha tingut, s’ha de tenir paciència. El seu retorn serà a poc a poc. Hem de tenir en compte d’on ve i incorporar-se de mica en mica. Aquesta és la idea.”

Jana Fernández

“Segurament mereix jugar més del que està jugant, perquè és una jugadora amb molta predisposició i nivell, però hi ha molta competitivitat. Defensivament, per les seves condicions, tant de central com de lateral dret, té possibilitats de créixer.”

Lieke Martens

També ha parlat Lieke Martens. “És un plaer jugar a l’Emirates. Esperem guanyar”, ha explicat la futbolista, que ha valorat el retorn de Caroline Graham Hansen després de superar unes proves al cor: “És un plaer que torni a estar a punt. És fantàstic tenir-la”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)