Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Em fot molt la nostra realitat, que avui és dura”

Resignat. Decebut. Fins i tot abatut. A Xavi se’l va veure tocat després de la derrota contra el Bayern de Munic. No s’ho esperava. No tanta diferència entre els dos equips. “Nosaltres volem sotmetre el contrari, i avui ha estat al revés. Aquesta és la dura realitat. He dit als jugadors que avui comença una nova etapa. No hem competit, i això és la Champions. Estem a l’Europa League.” Parlava de nova etapa perquè el tècnic vol capgirar al més aviat possible aquesta realitat. L’espera una feinada. “Hem de canviar aquesta situació des d’ara mateix, hem de treballar dur per tornar el Barça on mereix, i no és a l’Europa League. Em fot molt la nostra realitat, és dura.”

Xavi no parla de fracàs perquè l’equip ho va intentar: “Pensava que podíem competir, però la realitat és que no. La paraula fracàs no m’agrada, perquè si ho intentes no fracasses. Seria resignació, decepció”, va dir. L’entrenador blaugrana ha insistit molt en la idea que a partir d’ara comença una nova etapa i que ara l’objectiu passa a ser guanyar l’Europa League. Per molt mal que faci.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)