Barça

El Benfica no falla i somriu

Classificats. El conjunt portuguès fa la feina, aprofita la derrota blaugrana i es classifica desfent-se amb solvència del Dinamo de Kíev

Benfica 2 Dinamo de Kíev 0

BENFICA:Vlachodimos, André Almeida, Otamendi, Vertonghen, Gilberto (Lázaro, 73’), Weigl, João Mãrio (Adel Taarabt, 73’), Grimaldo, Rafa Silva (Paulo Bernardo, 82’), Pizzi (Everton, 59’) i Yaremchuk (Darwin Núñez, 82’).DINAMO DE KÍEV:Bushchan, Timtxik, Zabarni, Sirota, Mikolenko, Sidortxuk, Xaparenko, Tsigankov (Karavaiev, 79’), Buialski, Verbic (Everton, 64’) i Garmash (Eric Ramírez, 79’).GOLS:1-0 (16’) Yaremchuk. 2-0 (22’) Gilberto.ÀRBITRE:Deniz Aytekin (alemany).T.G.:Al local Gilberto; als visitants Zabarni, Tsigankov i Verbic.

El Benfica va aprofitar l’ensopegada del Barça, no va fallar contra el Dinamo de Kíev (2-0) i va certificar la seva presència en els vuitens de final. L’equip dirigit per Jorge Jesús no va tenir excessius problemes, tret d’un ensurt inicial que hauria pogut canviar, i molt, el guió, quan l’ucraïnès Tsigankov, a porteria buida i a l’àrea petita, va xutar a fora. Aleshores va enlairar-se el conjunt portuguès, que, impulsat per l’extrem Rafa Silva, va començar a atacar i a generar ocasions sobre la porteria visitant. Aviat, Yaremchuk (16’), finalitzant una passada de la mort de João Mãrio, va obrir la llauna i va fer esclatar Da Luz, que tot seguit (22’) tornaria a cridar un altre gol, ara de Gilberto, que va aprofitar una greu errada defensiva rival per fer el segon. Poc més va haver de fer el Benfica, que es va dedicar a conservar el resultat, tot esperant les notícies que es van acabar confirmant de Munic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)