Barça

L’atacant total

Ferran Torres té molt camí per recórrer en el món del futbol, però amb només 21 anys és ja una realitat. Fa tres anys i mig del seu debut a primera divisió, amb 18 va posar el peu al primer equip del València i, des d’aleshores, no ha deixat de créixer. Format al planter valencianista, on sempre va ser la joia de la corona, com a especialista de banda amb gol, a l’elit ha estat capaç d’ampliar els seus registres i ser una opció més que interessant per a la punta de llança. De fet, Luis Enrique l’ha utilitzat en múltiples ocasions de davanter centre i el jugador ha assolit uns números impactants com a internacional, 12 dianes en 22 partits.

S’ha tornat molt més prolífic de cara a porteria. Al València, va marcar 9 gols i va repartir 12 assistències en 97 partits, mentre que al City, que el va comprar l’estiu del 2020, en va marcar 16 en 43 partits. La seva ràtio minut/gol de citizen és d’una diana cada 162 minuts. Pep Guardiola és el primer que el va començar a situar al centre de l’atac. “En punta es mou com els millors davanters del món, per darrere ho fa de forma excepcional. Els seus moviments són similars als de Jamie Vardy. És molt jove”, va explicar fa uns mesos el tècnic de Santpedor, parlant de l’evolució de l’atacant valencià. “És un gran definidor i es pot desenvolupar a les tres posicions de l’atac”, va completar Guardiola, responsable de la metamorfosi de Ferran Torres, que ha deixat de ser un jugador de banda a l’ús per convertir-se en un atacant capaç de fer-ho pràcticament tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)