Barça

Ancelotti: “Serà un clàssic igualat, com ho va ser el de lliga sense Xavi”

Real Madrid. Prèvia de la supercopa Barça-Madrid

Carlo Ancelotti afrontarà demà el seu segon clàssic en aquesta segona etapa en el Real Madrid. Fa uns mesos li va guanyar la partida de Ronald Koeman en el clàssic de lliga jugat al Camp Nou. Ara el seu rival serà Xavi. Aquestes han estat algunes de les reflexions del tècnic italià en la prèvia de la primera semifinal de la supercopa:

“Arribem bé al partit, amb tota la il·lusió del món per intentar portar cap a casa aquesta supercopa. És el primer títol de la temporada i volem guanyar-lo”.

“Juguem contra un rival que ha tingut més problemes que nosaltres aquesta temporada, però respectem el Barça. És un rival fort.”

“Tinc alguns dubtes sobre l’onze, sobretot a la banda dreta, amb Carvajal, Rodrygo i Asensio, però la resta està més o menys clar.”

“El Barça té jugadors com Piqué, Busquets o Alba que sempre donen un plus en aquest tipus de partits. Gavi i Nico són jugadors que tindran un gran futur.”

“El Barça de Xavi m’agrada perquè té una idea clara de joc. Crec que Xavi ha vingut amb unes idees i ja es veu certa millora.”

“Serà un partit igualat. Com igualat va ser el clàssic de lliga al Camp Nou, quan encara no estava Xavi a la banqueta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)