Barça

“Són partits imprevisibles”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi Hernández s’enfrontarà avui per primera vegada al Madrid des que és entrenador del Barça. Conscient que no estan en el millor moment, afronta el partit com un test per veure el nivell real del seu equip. “No arriba gaire d’hora per a mi, el calendari és el que és. Evidentment, necessitem temps però no és cap excusa perquè hem de competir i lluitar i demà serà una final més per a nosaltres. Hi ha coses positives i aspectes a millorar però estem construint un projecte nou i aquest partit és un examen per saber on som”, valora l’egarenc, conscient que avui la distància sideral en la lliga no importa: “He viscut clàssics de tots colors en què ha guanyat qui pitjor arribava. Estem en construcció i ells, en bona forma, però no vol dir res. Els clàssics són imprevisibles.”

Per a Xavi, això sí, és imprescindible que ningú s’amagui. “Hem d’arribar a la final jugant les nostres armes perquè tindrem possibilitats de guanyar. Pot ser un punt d’inflexió perquè és el primer títol que es decidirà i estem molt motivats. Intentarem imposar la nostra personalitat i el nostre model de joc”, comenta el tècnic blaugrana, que adverteix que no serà gens fàcil superar el Madrid: “Ara mateix és l’equip espanyol que està més en forma, amb jugadors determinants a dalt en un bon moment, i no serà fàcil fer el partit que volem fer.”

LA PRÈVIA

És un repte i una oportunitat per jugar una final, i també un partit que pot ser un punt d’inflexió
Xavi Hernández
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)