Fórmula Lieke

1a Iberdrola. Tres gols i una assistència de Martens impulsen el Barça en la golejada contra l’Sporting de Huelva al Johan

Barça 5 Sporting Huelva 0

BARÇA:Cata Coll, Torrejón (Leila, 67’), Jana, Paredes (Pereira, 67’), Melanie, Pina (Oshoala, 56’), Engen, Patri (Àlexia, 74’), Graham Hansen (Crnogorcevic, 74’), Rölfo, Martens.SPORTING DE HUELVA:Chelsea Ashurst, Paula Romero, Ojeda, Cinta del Mar, Paula García (Judith, 76’), Santana (Cristina Gey, 76’), Castelló, Fisher, Pizarro (Abilda, 68’), Ramírez (Kanteh, 61’), Keane (Ana Marcos, 61’).GOLS:1-0 (34’) Martens. 2-0 (62’) Martens. 3-0 (73’) Martens. 4-0 (75’) Rölfo. 5-0 (79’) Alèxia.ÀRBITRE:Arregui Gamir. T.G.: cap.

Disset jornades de lliga i disset victòries. El Barça de Giráldez fa fàcils els comptes. No cal calculadora. El líder continua intractable i sense cedir cap punt aquesta temporada, ni en la lliga ni en la Champions, i a només dos gols dels 100 en la lliga.

Amb Lieke Martens en estat de dolçor tot és més senzill. Partidàs de la neerlandesa, autora dels tres primers gols en la golejada contra l’Sporting de Huelva. Disset victòries del Barça en el campionat i 17 gols de Martens en el global de totes les competicions. Tot lliga a la perfecció. El Barça juga amb els rivals i amb els números.

La resistència de l’Sporting va durar mitja hora. És el temps que va tardar Martens a foradar la porteria Chelsea Ashurst. Entre el minut 62 i el 73, Martens va completar la seva gran actuació, el tercer gol amb un bon xut des de fora l’àrea ajustat al pal. És el seu primer hat-trick de la temporada i suma ja 15 gols en la lliga, els mateixos que en tota la lliga passada. Seva va ser també l’assistència en el cinquè gol del Barça, obra d’Alèxia Putellas amb una bona rematada de cap a la sortida d’un córner. La de Mollet, que tornava a l’equip després d’haver superat la covid, va ser suplent però en va tenir prou amb un quart d’hora per fer un gol i assistir Fridolina Rölfo en el quart.

La supercopa, a Las Rozas

La federació va anunciar ahir que la supercopa es jugarà finalment a Las Rozas, on té la seu. El Barça-Madrid serà el dimecres 19 de gener. L’endemà, el Llevant i l’Atlético de Madrid també buscaran un lloc en la final, que es jugarà el diumenge 23 de gener.