Barça

Oficial: Yusuf Demir torna al Rapid de Viena

Mercat. L’austríac, després de 9 partits oficials amb el Barça, torna al seu club d’origen

Viatge de tornada per a Yusuf Demir. El FC Barcelona i el SK Rapid Viena han arribat a un acord per finalitzar la cessió del jugador. Demir torna a l’equip austríac, el seu club d’origen.

Demir va arribar aquest estiu al Barça amb un cost de 500.000 euros per la seva cessió i amb una clàusula de compra obligatòria de 10 milions d’euros en el cas de jugar deu partits oficials amb el primer equip. No ha estat el cas. Demir ha jugat 9 partits i per tant el club no haurà d’abonar aquesta quantitat al Rapid de Viena.

La bona pretemporada feta a les ordres de Koeman li va obrir les portes del primer equip. L’austríac ha disputat fins a 9 partits oficials com a blaugrana (tres dels quals com a titular), repartits en 6 de Lliga i 3 de Champions League. Va fer el seu debut a San Mamés el 21 d’agost i el seu últim compromís va ser a Munic contra el Bayern, el passat 8 de desembre. No ha marcat cap gol en competició oficial. Un xut seu al travesser en el partit del Camp Nou contra el Benfica hauria pogut canviar la sort dels blaugrana, que si haguessin guanyat aquell dia ara continuarien vius en la Champions.

Demir deixa el Camp Nou després d’un pas fugaç i allibera el dorsal 11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)