Barça

Yusuf Demir desfà el camí i torna al Rapid de Viena

Barça. L’austríac torna al seu club d’origen després d’un pas fugaç pel Camp Nou i és la segona sortida en el mercat d’hivern, després de l’adeu de Philippe Coutinho

Viatge de tornada per a Yusuf Demir. El futbolista austríac és la segona baixa del Barça en aquest mercat d’hivern després de la sortida del brasiler Philippe Coutinho cap a la Premier. El Barça i l’SK Rapid de Viena han arribat a un acord per finalitzar la cessió del jugador. Demir torna al seu club d’origen.

Amb aquesta operació el Barça mata dos pardals d’un tret, perquè la sortida del jove austríac de 18 anys, combinada amb la renovació a la baixa de Samuel Umtiti, va permetre facilitar la inscripció de Ferran Torres, que ja va poder debutar contra el Real Madrid. Demir havia estat baixat al juvenil del Barça per permetre el moviment de Ferran. L’altra cosa positiva per al Barça és que no haurà d’abonar els deu milions d’euros de la clàusula de compra obligatòria que tenia sobre el jugador perquè no ha arribat als deu partits oficials amb el primer equip. Demir va arribar l’estiu passat al Barça amb un cost de 500.000 euros per la seva cessió i ha acabat disputant nou partits com a blaugrana.

La bona pretemporada feta a les ordres de Ronald Koeman li va obrir les portes del primer equip. Però la seva incidència ha acabat sent molt menor de l’esperada. L’austríac ha disputat nou partits oficials (tres només com a titular), repartits en sis participacions en la lliga i tres en la Champions League. Va debutar a San Mamés el 21 d’agost i el seu últim compromís va ser a Munic contra el Bayern, el 8 de desembre. No ha marcat cap gol en competició oficial. Un xut seu al travesser en el partit del Camp Nou contra el Benfica hauria pogut canviar la sort dels blaugrana, que si haguessin guanyat aquell dia ara continuarien vius en la Champions.

Amb l’arribada de Xavi la seva presència al camp ha minvat, també a conseqüència de la seva situació contractual i la delicada situació econòmica del Barça. Demir deixa el Camp Nou després d’un pas fugaç i allibera el dorsal 11.

BAIX RENDIMENT

Va enamorar Koeman en la pretemporada, però ha jugat només 9 partits

ESTALVI

El Barça el torna al Rapid de Viena per evitar pagar els 10 milions d’euros pactats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)