Barça

Continua la febre pel Barça-Madrid: 70.000 entrades venudes

UEFA Women’s Champions League. Cal puntualitzar que els socis poden adquirir quatre entrades per carnet de forma gratuïta, per tant la recaptació tindrà un matís important

Continua creixent la demanda pel Barça-Real Madrid de la UEFA Women’s Champions League. El club blaugrana ha venut ja a hores d’ara un total de 70.000 localitats per veure el partit en directe el proper dia 30 de març al Camp Nou (18.45 h).

El club va activar dimecres el dret de reserva pels socis –cada soci podia adquirir un total de 4 entrades de franc per carnet– i dijous es van posar la resta d’entrades a la venda destinades al públic en general. En el primer dia es van retirar ja 35.600 entrades. El segon dia les xifres del club van pujar fins a les 50.000 i avui, en el tercer dia, s’han assolit les 70.000 entrades. Cal recordar que per a aquest partit no tindran validesa els abonaments al Camp Nou, ni funcionaran els passaports infantils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)