Barça

Encara queda feina a fer en el mercat d’hivern

Reforços. El Barça encara no posa fi a més moviments pel que fa a les entrades, tot i que ho veuen difícil, i sobretot a les sortides

El primer equip de futbol del Barça continuava preparant el partit de copa de dijous contra l’Athletic mentre a les oficines de la direcció de futbol comandada per Mateu Alemany també continuaven fent feina. Encara queda mercat d’hivern i el club blaugrana no ha dit l’última paraula, ni pel que fa a les entrades ni, sobretot, a les sortides. Amb el retorn dels lesionats, els reforços que ja han arribat com Dani Alves i Ferran Torres, a Xavi comencen a sobrar-li alguns futbolistes en la plantilla. Són coneguts.

Les sortides són imprescindibles per generar marge en el límit salarial i en aquest sentit, des del club reconeixen que costarà moltíssim assolir prou fair play per fer un nou fitxatge de pes, tot i que no llancen la tovallola. Se sap que el tècnic insisteix en Morata, però aquesta operació a tres bandes és molt complicada perquè l’Atlético vol els 40 milions que li deu el Juventus i el club italià ara no està gaire a favor de desprendre’s del davanter espanyol. Precisament és a la zona d’atac on a Xavi ara li sobren jugadors. Amb Abde i Jutglà en dinàmica del primer equip i amb el retorn d’Ansu, Braithwaite difícilment tindrà minuts. Caldrà veure què passa amb Luuk de Jong, a qui tothom veia en la boca de sortida però que en els últims partits està convencent i ara mateix té més números de quedar-se. I amb Memphis, de qui poden estar escoltant ofertes en el club.

Un cas a part és el de Dembélé. La seva renovació sí que generaria prou marge en el límit salarial però es manté el pessimisme sobre la seva possible continuïtat. Ara bé, el club vol que el francès prengui ràpid la decisió definitiva per actuar en conseqüència i intentar mirar-li una sortida ja a l’hivern –ell no ho vol per no perdre la prima de fitxatge– o a veure què es fa amb ell. La voluntat de Xavi és que continuï jugant fins al final.

Una altra renovació i rebaixa de salari que s’ha de tornar a negociar es la de Sergi Roberto. Fa prop d’un mes que no hi ha trobades entre les parts. Per la via del traspàs, el FC Barcelona voldria que Sergiño Dest acceptés alguna proposta atractiva perquè Xavi no el vol –el lateral dret ja és d’Alves– però ell es manté decidit a no marxar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)