Barça

Barça-Madrid: ‘sold out’

Champions. El Camp Nou estarà ple a vessar en la tornada de la UEFA Women’s Champions League del 30 de març. S’han exhaurit totes les localitats

El Barça de Giráldez no camina sol. El Camp Nou estarà ple a vessar en el Barça-Madrid de la tornada dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League del dia 30 de març (18.45h). Els socis i aficionats han retirat totes les entrades disponibles per aquest partit.

Els tiquets es van posar a la venda dimecres, amb un primer dia d’exclusivitat per als socis. La resposta de l’afició ha estat contundent, exhaurint tota la disponibilitat en pocs dies, a dos mesos i mig del duel.

A partir d’ara, l’única opció per aconseguir una entrada es podria produir en els dies previs al partit, en funció de les que s’alliberin entre els diferents col·lectius que en tenen de reservades per normativa UEFA.

El club s’havia proposat seguir ponderant els èxits del futbol femení obrint les portes del Camp Nou amb l’objectiu de poder acollir –complint sempre amb les mesures indicades per les autoritats sanitàries– el màxim nombre d’aficionats possible per donar suport a l’equip en una cita transcendental en la defensa del tron europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)