Barça

Barça-Madrid: ‘Sold out’

UEFA Women’s Champions League. Exhaurides, dos mesos i mig abans, totes les localitats del Camp Nou per al clàssic del 30 de març

El Barça de Jonatan Giráldez no estarà sol. El Camp Nou estarà ple en el Barça-Madrid de la tornada dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League del dia 30 de març (18.45 h). Els socis i aficionats han retirat totes les entrades disponibles per a aquest partit. Els tiquets es van posar a la venda dimecres, amb un primer dia d’exclusivitat per als socis, que podien adquirir quatre entrades de franc per carnet, i la resposta de l’afició ha acabat sent contundent, exhaurint totes les localitats al cap de pocs dies, a dos mesos i mig del clàssic.

A partir d’ara, l’única opció per aconseguir una entrada es podria produir en els dies previs al partit, en funció de les que s’alliberin entre els diferents col·lectius que en tenen de reservades per normativa UEFA.

L’aforament al Johan Cruyff en els tres partits de Champions que ha jugat el Barça aquesta temporada ha estat de 1.500 espectadors el dia del Koge, 2.000 el dia del Hoffenheim i 2.968 persones el dia del debut contra l’Arsenal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)