Barça

Lluís Cortés, el gran oblidat

L’actual seleccionador d’Ucraïna, Lluís Cortés, va ser el gran oblidat de la FIFA en la gala celebrada ahir a Zuric. L’entrenadora del Chelsea, Emma Hayes, a qui el 16 de maig el Barça de Cortés va endossar un 0-4 en la final de la Champions de Göteborg en només 36 minuts, va ser premiada com la millor entrenadora de l’any, en una decisió poc lògica. A més, el Chelsea ni tan sols ha passat la fase de grups de l’actual edició, en un grup on la Juve i el Wolfsburg el van deixar fora en l’última jornada. La decisió va ser tan inesperada que la mateixa Emma Hayes es va mostrar perplexa quan va sentir el seu nom i no portava cap discurs preparat.

El Chelsea va monopolitzar el premi a les banquetes perquè en la categoria masculina Thomas Tuchel es va imposar a Pep Guardiola i Roberto Mancini. La FIFA ha premiat més la Champions guanyada pel Chelsea que l’Eurocopa guanyada per Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)