Barça

Alexia Putellas: “És impactant l’onze ideal de la FIFA. És un problema de visibilitat”

La capitana del Barça, en la prèvia de la semifinal de la supercopa contra el Madrid, ha repassat l’actualitat el dia després de rebre el premi The Best

La capitana del Barça Alexia Putellas ha parlat aquesta tarda en roda de premsa per analitzar el partit de la semifinal de la supercopa de demà contra el Madrid (19.15h / Teledeporte). La blaugrana, que ahir va rebre el The Best, no s’ha mossegat la llengua sobre cap aspecte i ha deixat reflexions interessants.

L’onze ideal de la FIFA

“És impactant el resultat de l’onze ideal, pensant que està decidit per les jugadores. Que no hi hagi una jugadora del Barça després de la temporada que vam fer, ni cap de Canadà després de guanyar l’or olímpic és incomprensible. Entenc que és un problema de visibilitat, i és que fins i tot per nosaltres veure partits.”

La supercopa a Las Rozas

“No entraré a opinar sobre si és un bon camp per jugar o no. Sí que crec que ara que estem movent a les masses per trencar el tòpic que el futbol femení no genera, s’haurien de donar facilitats a qui vol venir a veure els partits. Això no es fa planificant a última hora on es jugarà com s’ha fet amb la supercopa. La gent s’ha de poder organitzar bé, com ha estat el cas del partit al Camp Nou contra el Madrid que s’ha fet amb mesos d’antelació i ja s’ha vist la resposta.”

El Barça-Madrid de Champions

“Confiàvem que l’afició respondria i que hi hauria una molt bona entrada, però ens ha sorprès que les entrades s’esgotessin tant aviat. No hi ha hagut temps ni de fer campanyes de promoció. Estem molt agraïdes de com ha respost l’afició i ara ens toca a nosaltres respondre i aconseguir passar a la semifinal.”

El partit de demà

“Són partits que a totes ens encanta jugar. Jugar contra el Madrid sent del Barça sempre és especial. Ens venen mesos molt intensos amb moltes emocions, amb una sèrie de 4 partits contra elles que acabarà amb un ple al Camp Nou i només pensem en guanyar-los absolutament tots.”

L’espina de la supercopa

“Ens va fer molt mal aquella derrota als penals contra l’Atlético pel que creiem que havíem fet durant els noranta minuts, però així és el futbol. El més important va ser que després l’equip es va aixecar i vam tornar a guanyar per acabar molt bé l’any. Està clar, però, que no volem començar el 2022 com va fer-ho el 2021.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)