Barça

Jonatan Giráldez: “Guanyar la supercopa seria el premi que mereix l’equip”

El tècnic del Barça ha analitzat el duel de demà de la semifinal de la supercopa contra el Madrid

El tècnic del Barça Jonatan Giráldez ha parlat juntament amb Alexia Putellas en la prèvia de la semifinal de la supercopa que disputaran demà contra el Madrid (19.15h / Teledeporte). Giráldez no ha volgut parlar de favoritismes i ha assegurat que no tindran un partit fàcil.

Sobre el Madrid

“És un equip que ha canviat bastant la idea de jugar des de l’arribada de Toril. Tenen una idea molt definida del seu estil, amb un pla de partit sempre molt similar. Com cada setmana diem, nosaltres hem de ser fidels al nostres estil i ser capaces de fer el nostre joc amb independència del rival. Ens enfrontarem quatre vegades contra elles en les pròximes setmanes i sabem que sempre hi ha una part d’anàlisi perquè et prens de referència l’últim duel directe.”

L’espina de la supercopa

“És cert que la temporada passada no va acabar de ser rodona per la supercopa. Vam ser qui més ocasions vam tenir però no van entrar i l’Atlético ens va poder guanyar als penals. Tot i això no pensem què passarà si perdem. Som un equip ambiciós i tenim la seguretat que si juguem com volem tindrem opcions de guanyar el partit.”

El títol en joc

“Guanyar la supercopa no seria un cop d’autoritat, sinó un premi per la temporada que estem fent. Hem guanyat tots els partits jugant bé i tenir el retorn d’un títol seria positiu i les jugadores s’ho mereixen. No pensem d’aquí al maig o al juny, només en el següent partit. Ara és el del Madrid i l’hem de guanyar per jugar la final.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)