Barça

Bordalás vol Mingueza

Mercat. Daniel Wass està cada cop més a prop del Wanda Metropolitano i el València ha preguntat per la situació d’Òscar Mingueza, que ha perdut minuts amb l’arribada de Xavi i Alves

La marxa de Kieran Trippier al Newcastle pot acabar provocant un efecte dominó amb repercussions al Camp Nou. L’Atlético de Madrid necessita cobrir el forat deixat per l’internacional britànic i continua en converses amb el València per mirar de fitxar Daniel Wass –Simeone també està interessat en Pablo Maffeo (Mallorca)–. El club de la capital del Túria, per la seva banda, ja ha activat la cerca d’un possible substitut del danès. Un dels noms que agrada a José Bordalás és el d’Òscar Mingueza. La versatilitat del de Santa Perpètua de Mogoda, que pot actuar tant al lateral com a l’eix central, agrada al tècnic del València. Curiosament, Bordalás va criticar dies enrere el fitxatge de Ferran Torres i l’interès del Barça per Álvaro Morata, i va posar en dubte la capacitat de fair-play financer del club blaugrana. Ara, una possible sortida de Mingueza cap a Mestalla afavoriria una mica més el fair-play del Barça.

Les baixes d’homes com Eric Garcia, Samuel Umtiti i Sergi Roberto, i l’historial mèdic de Ronald Araujo, propens a tenir contratemps físics, fan que hi hagi dubtes interns sobre si és oportú o no en aquests moments de la temporada desprendre’s d’un comodí com Òscar Mingueza. El futbolista té contracte amb el Barça fins al 2023, i la veritat és que des de l’arribada de Xavi Hernández el seu rol en l’equip s’ha vist reduït. Amb Xavi ha jugat cinc partits oficials, tres dels quals com a titular (contra l’Espanyol, el Bayern i el Mallorca). L’arribada de Dani Alves li ha tret la titularitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)