Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Dembélé o renova o surt ja”

O caixa o faixa. Així de clar. El Barça, a través del seu entrenador, ha enviat un ultimàtum a Ousmane Dembélé. Estan farts d’ell i del seu representant. De la seva falta de concreció, del doble discurs. “O renova o surt ja. No hi ha més solucions. Estem en una situació complicada. He estat molt clar amb Ousmane. Ell vol renovar, però no pren la decisió, i com a club n’hem de prendre una. És una pena, perquè futbolísticament sap el projecte que hi ha”, va assenyalar. De fet, moltes de les preguntes de la roda de premsa van girar al voltant del francès. I en totes, Xavi va ser molt clar. Després de cinc mesos de negociacions, s’ha acabat la paciència. I també va enviar algun retret. “Estem en una situació amb problemes del marge salarial. El jugador hauria de pensar en l’equip.” Malgrat aquestes paraules, l’agent del jugador no entén la pressió que està fent el club i vol continuar negociant perquè no volen una sortida en el mercat d’hivern. Xavi ahir no va garantir que entri en la llista, i això podria provocar un moviment de l’entorn de Dembélé, però cal esperar.

El tècnic, qui sí que espera que renovi aviat és Araujo. “És prioritari. Té un caràcter guanyador i positiu. És important que arribin a un acord. Estic molt content amb el rendiment de Ronald. S’agraeix el seu compromís i l’actitud.” Xavi també va assegurar que Ferran Torres arriba al duel de copa en millor forma que al clàssic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)