Barça

Alèxia guia el Barça cap a la final de la supercopa (1-0)

Supercopa. Un gol de la capitana blaugrana en el minut 91 acaba amb la resistència de Misa Rodríguez i el Real Madrid

El Barça jugarà la final de la supercopa després d’eliminar el Real Madrid en la primera semifinal, en un clàssic decidit en el temps afegit gràcies a un gol in extremis d’Alèxia Putellas (91’).

El Barça de Jonatan Giráldez ha disposat de moltíssimes oportunitats de gol, algunes de molt clares, com ara una acció de Patri Guijarro superada la mitja hora de joc, en què després de robar la cartera a un rival en la zona de construcció, ha acabat quedant-se sola però no ha definit bé davant una Misa Rodríguez que ha fet un autèntic partidàs. Abans Rölfo havia enviat una pilota als núvols i Martens havia rematat de cap molt ajustat al pal (17’ i 32’).

En la segona meitat l’allau ofensiu del Barça ha continuat i Misa ha continuat també el seu recital d’aturades. Primer per aturar un xut d’Alèxia i després per refusar una rematada de cap a boca de canó d’Irene Paredes (64’ i 72’).

Misa Rodríguez ha mantingut viu el seu equip i el Real Madrid s’ho ha anat creient i fins i tot ha disposat d’una acció immillorable per avançar-se en el marcador però l’espectacular xut de Claudia Zornoza amb la cama esquerra s’ha estavellat al pal de la porteria de Sandra Paños.

El Madrid ha serrat les dents i quan semblava que el partit arribaria a la pròrroga, ha estat quan ha marcat el Barça. Jenni Hermoso ha fet la centrada des de la banda dreta, Oshoala ha rematat al pal i el refús l’ha aprofitat Alèxia per enderrocar el mur del Madrid i superar Misa amb un xut ras i sec. Premi a la insistència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)