Barça

Dembélé assegura que no cedirà al “xantatge”

Ousmane Dembélé per fi ha decidit parlar. Ho ha fet a través d’un comunicat penjat a les xarxes socials i li ha servit per contestar al club després de quedar-se fora de la convocatòria per viatjar a Bilbao i de les declaracions del director de futbol, Mateu Alemany, on aquest l’instava a marxar ja del FC Barcelona. El davanter francès assegura que no pensa cedir al xantatge i manté que vol seguir negociant la seva renovació.

Aquest és el comunicat íntegre.

Bon dia a tots,

“Fa quatre anys que no paro de llegir coses sobre mi sense mai posar-me a justificar-me. Fa quatre anys que es van acumulant les xafarderies sobre mi. Fa quatre anys que es parla per mi, que es menteix vergonyosament amb un únic fi, la intenció de fer-me mal. Fa quatre anys que segueixo en la meva línia de no contestar mai, de no justificar-me de res. Ha estat un error? Segurament.

A partir d’avui, s’ha acabat. A partir d’avui, contestaré amb sinceritat, sense cedir a cap mena de xantatge. Tinc 24 anys i com cada home, tinc defectes, imperfeccions. He viscut moments complexos, lesions, m’ha afectat el Covid. Sense la més mínima sessió d’entrenament, el mister m’ha sol·licitat i sempre he complert... sense dir ni piu. Complint tan bonament com ho he fet sempre perquè és la meva PASSIÓ. Sóc plenament conscient de la meva sort de dedicar-me a la feina més bonica del món.

A més, el meu missatge és transparent. Prohibeixo a qualsevol donar a pensar que no estic implicat en el projecte esportiu. Prohibeixo a qualsevol atribuir-me intencions que jo mai he tingut. Prohibeixo a qualsevol parlar per mi o pel meu representant, en qui confio totalment. Encara sota contracte, estic plenament implicat i a disposició del meu club, del meu entrenador. Sempre ho he donat tot per als meus companys i també per a tots els socis... no és ara que això canviarà. No sóc un home que fa trampes i encara menys un home que té el costum de cedir al xantatge. Segurament l’amor sigui una variant del xantatge.

Com sabeu, hi ha negociacions. Deixo el meu representant encarregar-se, és el seu terreny. El meu terreny és la pilota, simplement jugar a futbol, ??compartir moments de joia amb els meus companys i tots els socis. Per sobre de tot, centrem-nos en l’essencial : GUANYAR

Cuideu-vos i ciutat als vostres.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)