L’Atlético elimina el Llevant (2-3) i se cita amb el Barça

Supercopa. L’Atlético de Madrid defensarà el títol diumenge contra el totpoderós Barça

El Barça ja sap el nom del seu rival en la final de la supercopa femenina d’aquest diumenge a Las Rozas. Serà l’Atlético de Madrid, que avui ha eliminat el Llevant en un partit amb molts gols, i defensarà el títol aconseguit la temporada passada contra el Barça del triplet. Precisament, l’únic títol que no va guanyar el Barça la temporada passada va ser la supercopa i va ser l’Atlético el seu botxí en semifinals.

L’equip madrileny ha guanyat per 2-3, en un partit igualat. L’Atlético s’ha avançat superada la mitja hora de joc amb un gol de Deyna Castellanos, que ha trobat la complicitat de la portera eslovaca del Llevant, que se li ha escapat la pilota de les mans. Carol Férez ha empatat en el minut 41, amb una excel·lent definició dins l’àrea.

El partit feia olor a pròrroga, però en els últims vint minuts han arribat tres gols més. Maitane López i Ludmila han castigat el Llevant entre els minuts 71 i 77, però l’ex del Barça Gio Queiroz encara ha donat vida al Llevant amb un gol en el minut 81, després d’una gran jugada de Paula Tomás. El Llevant ho ha intentat però l’Atlético ha resistit i jugarà la final.