Barça

Jonatan Giráldez: “La victòria contra el Madrid ha donat una motivació extra”

En la prèvia de la final de la supercopa contra l’Atlético (demà, 12h) Marta Torrejón diu que el vestidor vol guanyar a l’estil Barça, “fent disfrutar la gent”

Demà el Barça es jugarà amb l’Atlético el títol de la supercopa, l’únic que se li va escapar el curs passat al conjunt blaugrana després de perdre en la semifinal precisament contra el conjunt matalasser. Aquesta tarda, en la roda de premsa prèvia, el tècnic Jonatan Giráldez ha repassat algun dels aspectes més importants.

La clau

“Respecte el partit de lliga elles han canviat l’estructura, però el més important és que hem de fer el nostre partit. Hem d’intentar dominar amb la possessió i trobar les posicions idònies per atacar la seva estructura defensiva. Elles tenen moltes jugadores per dins i molta verticalitat, així que haurem d’evitar els seus punts forts en les transicions.”

El record del curs passat

“Respecte la temporada passada diria que és diferent. El fet de guanyar la semifinal contra el Madrid, tal com vam fer dominant i marcant a l’últim minut, ens ha donat un extra de confiança. Aquest cop de confiança contra el Madrid ens ajudarà. En el futbol hi ha coses que es poden entrenar i altres que no, i guanyar un partit persistint fins l’últim minut és una de les que no i que ens fa ser molt positives.”

Les sensacions

“No tenim cap por, això és futbol. Futbolísticament parlant, les sensacions de l’altre dia van ser que vam tenir ocasions per marcar abans del que ho vam fer i això és el que ens centrem. Hem de generar ocasions i el rival no. Ens va faltar materialitzar-les.”

Alexia Putellas

“Arrossegava molèsties, però va poder jugar tot el partit i demà està en perfectes condicions per jugar.”

A banda de Jonatan Giráldez també ha parlat Marta Torrejón. La defensa blaugrana ha estat molt clara de què vol fer la plantilla: “El missatge dins del vestidor és claríssim. És sortir a guanyar a l’estil Barça, sense perdre la identitat i fent disfrutar els aficionats”. A més, Torrejón ha tingut paraules per la jugador de l’Atlético i exblaugrana Virgina Torrecillas, que demà podria tornar a jugar després de superar un tumor al cap. “La seva tornada és la millor notícia que podíem tenir i si pot jugar demà em farà molt feliç. Seria molt especial. És un exemple per tot el món”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)