Barça

“Paciència, persistir i creure”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

Xavi Hernández ho té clar: la victòria d’avui a Mendizorrotza és indispensable. “L’Alavés s’assembla bastant a l’Athletic en la manera de jugar. Els agrada sortir al contraatac i busquen aprofitar les jugades per banda i les accions a pilota aturada. Hem d’aprendre dels errors i competir, perquè són tres punts vitals per a nosaltres i necessitem la victòria urgentment per aconseguir l’objectiu d’entrar a la zona Champions”, va sentenciar ahir el tècnic del Barça en la primera resposta de la roda de premsa prèvia al duel d’avui contra l’Alavés. I és que la línia de resultats no és tan bona com s’esperava tothom, també l’egarenc, però Xavi no vol que ningú es desviï del camí. “Encara soc optimista; si no, me n’aniria a casa. Estic convençut que és l’inici d’un projecte important. Si no arriben els resultats com ara hem de continuar treballant molt. Hem de tenir paciència, persistir i creure en la idea que va fer gran el Barça i que volem recuperar”, va comentar Xavi ahir.

A banda de recuperar les sensacions en el joc per superar l’Alavés avui, el tècnic blaugrana té clar que no poden deixar ni un gram de força a la recambra. “L’Athletic ens va guanyar per intensitat i coratge, aquells valors que no ens poden faltar mai i van faltar. Això és el que més mal em fa, que havíem d’igualar la intensitat i no ho vam fer. Al camp de l’Alavés el partit es decidirà pràcticament pel mateix i n’hem d’haver après”, valorava Xavi, que va comentar que Ansu Fati farà un procés de recuperació específic i exhaustiu i va insistir en la situació de Dembélé: o renova o surt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)