Barça

El primer títol les espera

Supercopa. El Barça vol recuperar la corona de supercampiones en la final d’aquest migdia (12 h, Barça TV) contra l’Atlético, que les va apartar de la final el curs passat en els penals

Vuit mesos després d’assolir el triplet el Barça pot tornar a aixecar un títol. I no un de qualsevol: la supercopa. L’únic títol que les blaugrana van deixar escapar la temporada passada després de perdre en la tanda de penals de la semifinal contra l’Atlético. El conjunt colchonero, que va acabar sent campió, serà precisament el rival d’aquest migdia del Barça en la final que es disputarà a Las Rozas (12 h, Barça TV). L’oportunitat de venjança, doncs, és clara. I més, després del que van patir les de Jonatan Giráldez per superar el Madrid en la semifinal, en què només el gol d’Alexia Putellas en el temps afegit va decidir un partit dominat de dalt a baix per les blaugrana. “Respecte a la temporada passada diria que és diferent. El fet de guanyar la semifinal contra el Madrid, tal com vam fer dominant i marcant en l’últim minut, ens ha donat un extra de confiança. Aquest cop de confiança contra el Madrid ens ajudarà. En el futbol hi ha coses que es poden entrenar i d’altres que no. Guanyar un partit persistint fins l’últim minut és una de les que no, i ens fa ser molt positives”, va comentar ahir el tècnic blaugrana, que podria aconseguir el seu primer títol com a primer entrenador després d’agafar el relleu de Lluís Cortés a la banqueta aquest estiu –els anteriors els va viure com a assistent.

Els duels entre el Barça i l’Atlético fa temporades que defineixen la gran majoria de títols estatals, però el Barça està decidit a no deixar-se trepitjar més. En la lliga la diferència actual ja és abismal, però aquest migdia es decideix tot a un partit i no val a badar. “Elles han canviat l’estructura, però el més important és que hem de fer el nostre partit. Hem d’intentar dominar amb la possessió i trobar les posicions idònies per atacar la seva estructura defensiva. Elles tenen moltes jugadores per dins i molta verticalitat, així que haurem d’evitar els seus punts forts en les transicions”, va analitzar ahir Giráldez, que va assegurar que després de les molèsties que va tenir Alexia en la semifinal està al cent per cent per jugar avui.

El resum del que buscarà avui el Barça el va fer la defensa Marta Torrejón: “El missatge dins del vestidor és claríssim. És sortir a guanyar a l’estil Barça, sense perdre la identitat i fent disfrutar els aficionats.”

17 Partits guanyats 10

0 Partits empatats 4

0 Partits perduts 2

98 Gols a favor 39

4 Gols en contra 14

LA PRÈVIA

La victòria contra el Madrid en la semifinal, tal com va ser, ens dona un extra de confiança i motivació per afrontar la final
Hem d’intentar dominar amb la possessió i vigilar sobretot les seves transicions
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
Sortirem a guanyar a l’estil Barça, sense perdre la identitat i fent disfrutar els aficionats
Marta Torrejón
defensa del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)