Barça

Més benzina en el cas Dembélé

Nou capítol. El francès estava citat a la ciutat esportiva, on Xavi va donar la llista per a Vitòria, però no hi va anar per una aparent “indisposició gàstrica”

La situació entre el Barça i Ousmane Dembélé s’embolica cada vegada més. Nou capítol. Més llenya al foc. Tensió i més tensió. El jugador francès, que ja va quedar exclòs de la llista per al partit de copa contra l’Athletic de dijous a San Mamés, va tornar a ser el gran nom propi en les hores prèvies a l’Alavés-Barça d’ahir a Mendizorrotza. De nou, protagonisme per a Ousmane sense ser-hi. El motiu: la seva incompareixença a la ciutat esportiva. El futbolista estava citat al matí amb la resta de la plantilla a les instal·lacions blaugrana, on Xavi Hernández va donar a conèixer la llista de convocats per al partit de Vitòria, però Dembélé no s’hi va presentar.

Ousmane va justificar la seva absència al·legant que no es trobava bé de salut i hores més tard el club emetia un comunicat mèdic en què informava d’una “indisposició gàstrica”. En el mateix comunicat, el club hi afegia un matís important: “No s’ha presentat, tal com estava citat, per indisposició gàstrica.” El matís no és menor tenint en compte que els comunicats del club acostumen a ser més aviat concisos. El Barça va voler deixar clar entre línies que el deure del jugador era presentar-se a la ciutat esportiva Joan Gamper.

L’absència de Dembélé, justificada o no, no va agradar a Xavi, i menys encara a Laporta, present ahir a Madrid per veure en directe la final de la supercopa femenina. El conveni col·lectiu signat per LaLiga i l’AFE preveu que un club pugui sancionar un futbolista en aquest tipus de situacions si considera que ha incomplert el codi intern. Situació tensa quan falta tot just una setmana per al tancament del mercat d’hivern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)