Barça

Victòria ‘in extremis’ a Mendizorrotza

Un gol de Frenkie De Jong a les acaballes dona la victòria al Barça al camp de l’Alavés

El Barça ha aconseguit una victòria in extremis al camp de l’Alavés gràcies a un gol de Frenkie De Jong a les acaballes del partit (87’). El gol de l’holandès ha desequilibrat un partit en què els de Xavi han generat poquíssimes ocasions i no han trobat les sensacions desitjades. Amb la victòria, això sí, el Barça continua a només un punt de l’Atlético, que és qui marca la zona Champions, i ocupa la cinquena posició.

La primera part ha tingut molt poca història, i és que una volea desviada de Luuk De Jong en el minut 13’ ha estat l’única ocasió de perill que ha tingut el partit. El Barça, amb una circulació molt lenta, ha estat incapaç de trobar els espais a la defensa de l’Alavés, que no s’ha desordenat en cap moment. Al darrere els de Xavi tampoc han patit gens, i és que l’Alavés només s’ha acostat en accions a pilota aturada que ni ha centrat bé. Això sí, en l’última acció de la primera part sort han tingut els blaugrana que Pere Pons no s’ho ha acabat de creure quan ha entrat sol dins l’àrea i ha xutat al ninot.

En la segona part el guió ha començat igual, però amb el pas dels minuts el Barça ha aconseguit tancar més el conjunt basc a la seva àrea. Tot i això, els blaugrana han continuat tenint molts problemes per generar perill. De fet, l’ocasió més clara ha arribat en una falta lateral, en què Luuk De Jong ha rematat al cos de Pacheco la centrada tensa de Pedri. L’Alavés, sòlid al darrere, esperava la seva oportunitat i l’ha tingut en el 78’ amb un remat de cap de Joselu que s’ha escapat per ben poc. Ja en el tram final, quan l’empat semblava inevitable, ha arribat el gol de Frenkie De Jong. Jordi Alba, amb la dreta, ha fet una passada magnífica dins l’àrea a Ferran Torres, que de primeres li ha donat a De Jong perquè marqués a plaer. L’Alavés ha buscat l’empat a la desesperada, però el Barça ha resistit bé al darrere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)