Barça

Ansu vol driblar la sala d’operacions

Reunió. El jugador i la seva família s’han reunit avui amb el club i han tornat a defensar la via del tractament conservador

Ansu Fati no vol ni sentir a parlar de la paraula quiròfan. El dorsal 10 del Barça vol evitar de totes totes passar una altra vegada per la sala d’operacions. Està suficientment escarmentat del calvari que va haver de viure amb la seva greu lesió al genoll, de la qual va haver de ser operat en repetides ocasions.

Ara el club li recomana que s’operi de la lesió al bíceps femoral patida dijous a San Mamés, però ell es resisteix. Continua pensant que la millor opció és un tractament conservador. També opina això la seva família. Avui hi ha hagut una reunió important en aquest sentit, tal i com va explicar Xavi l’altre dia. En la cimera, Ansu i els seus familiars han tornat a deixar clara la seva postura. Demana comprensió al club. Té por de tornar a passar pel quiròfan. Els serveis mèdics del Barça creuen que seria millor operar abans que seguir un tractament conservador, però com sempre en aquests casos es respectarà la decisió del futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)