Barça

Xavi, Pep i Lucho, units per Unzué

ELA. Movistar+ emet demà el documental ‘Vivir valELA pena’, dedicat a Juan Carlos Unzué (22 h, Vamos)

Juan Carlos Unzué va presentar ahir el documental Vivir valELA pena, de Movistar+ i dirigit per la periodista Mónica Marchante, que serà emès demà dijous per Vamos (22 h). El documental relata diversos capítols de la vida d’Unzué, pacient d’esclerosi lateral amiotròfica des del 2019, i il·lustra bé la valentia amb què s’està enfrontant a la malaltia. La peça és una finestra oberta més en el seu esforç i la seva lluita constant per mirar de donar visibilitat a la malaltia des que el 2020 va decidir fer públic que tenia ELA. El documental mostra escenes familiars molt íntimes, els petits refugis mentals a la seva casa de Calella de Palafrugell, el seu retrobament amb la família sevillista, la recent visita al Sadar i, lògicament, els records de la seva etapa al Barça i la seva passió per la bicicleta.

Al documental apareixen veus il·lustres. Algunes de les quals van acompanyar ahir Unzué en la presentació. Congregació d’amics a l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Unzué va aconseguir reunir Xavi Hernández, Luis Enrique i Pep Guardiola, en la fotografia més esperada al photocall. Unzué va repassar l’actualitat blaugrana i va parlar de la figura de Xavi i va demanar temps a l’afició: “Recordaria als culers la paciència que es va tenir amb en Johan. Amb ell hi va haver dubtes i imagineu el que ens hauríem perdut sense ell. Ara els entrenadors estan més exigits que fa 20 o 30 anys. Xavi té una dificultat afegida respecte a Johan, Pep o Luis Enrique: tots ells van arribar a l’inici d’una pretemporada i van tenir temps per transmetre la idea. Xavi s’ha trobat amb molts partits i poc temps per entrenar. No ho té fàcil i cal tenir paciència. Crec que tenim motius per il·lusionar-nos amb tot el talent dels joves.” “Les vaques sagrades que hi ha ara mateix són imprescindibles perquè els joves puguin créixer i mantenir-se. Ells les han viscut de tots colors i els ajudaran molt”, va dir en referència a les crítiques que estan rebent homes com ara Busquets i Jordi Alba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)