Barça

Els lesionats, sense descans

Infermeria. Memphis, Eric Garcia i Sergi Roberto –també Braithwaite, que ja té l’alta–, es van exercitar ahir tot i que l’equip tenia festa. El neerlandès és l’únic que arribarà contra l’Atlético

El primer equip del Barça s’entrenarà avui al matí a partir de les onze després d’haver-ho fet dilluns per última vegada. Ahir, la plantilla va tenir dia de descans, però hi va haver algunes excepcions, com per exemple el cas de Martin Braithwaite. L’internacional danès, amb l’alta mèdica des de fa dies, necessita ritme de competició després de molts mesos inactiu i aprofitarà aquests quinze dies sense lliga per augmentar la seva càrrega de treball en els entrenaments. Braithwaite no va estar sol ahir a la ciutat esportiva. Alguns dels lesionats també hi van fer acte de presència. Va ser el cas de Memphis, Eric Garcia i Sergi Roberto. De tots tres, el tècnic Xavi Hernández només recuperarà per al partit contra l’Atlético de Madrid del pròxim dia 6 de febrer el davanter neerlandès, que hauria de rebre l’alta en breu. El central català Eric Garcia evoluciona bé de la seva lesió, però encara li queden dues o tres setmanes per reaparèixer segons el pla inicial previst. Més temps encara caldrà esperar per al retorn de Sergi Roberto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)