Barça

Laporta mou fitxa i denúncia la junta de Bartomeu davant la Fiscalia

Comunicat oficial. El club ha passat a l’atac després de rebre els resultats del Forensic, que seran presentats dimarts dia 1 de febrer

L’esperada presentació pública dels resultats del Forensic ja té dia i hora: serà el dimarts dia 1 de febrer a les onze del matí a l’Auditori 1899. Aquell dia el Barça presentarà públicament els resultats del treball d’investigació que es va iniciar com a conseqüència de la Due Diligence Financera amb l’objectiu de detectar possibles irregularitats en la gestió del club durant el darrer mandat presidencial.

Serà una exposició davant la premsa per explicar els detalls i la lletra petita de la investigació, però el cas és que Joan Laporta ja ha mogut fitxa perquè el club ha presentat una denúncia contra l¡anterior junta presidida per Josep Maria Bartomeu davant la Fiscalia Provincial de Barcelona per fets que es deriven de les conclusions de la investigació Forensic. Serà el mateix Joan Laporta qui assumirà dimarts les regnes de la presentació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)