Barça

S’aturen les renovacions fins que es tanqui el mercat

Prioritats. La direcció de futbol del Barça atura totes les negociacions per ampliar contractes per centrar-se a tancar possibles incorporacions i també algunes sortides abans del dia 31

La direcció esportiva del FC Barcelona no descansa intentant poder incorporar tots els fitxatges que Xavi Hernández els ha demanat per reforçar l’equip. També es treballa en algunes sortides perquè es necessiten per guanyar marge salarial i també per no ampliar encara més la plantilla de jugadors amb els quals no es compta. La direcció de futbol ha decidit que fins que no es tanqui el mercat de fitxatges, el proper 31 a la mitjanit, totes les negociacions que estaven obertes per renovar contractes quedin aparcades.

Volen centrar tots els esforços en el mercat. A partir del febrer ja serà el moment de tornar a obrir les carpetes de les renovacions. Una de les renovacions en què ja s’estava treballant era la de Ronald Araujo. La setmana passada va haver-hi una primera trobada amb el seu representant i no es va poder arribar a cap acord definitiu en les xifres. L’uruguaià és un dels jugadors amb la fitxa més baixa de la plantilla i vol fer un salt que vagi en consonància amb el pes cada cop més gran que està tenint. Malgrat la manca d’acord en aquesta primera reunió, des del club són optimistes amb la seva renovació per cinc temporades més. El desig d’Araujo no és cap altre que triomfar al Barça i seguir-hi molts anys.

En aquest mes de febrer també s’espera que passin per les oficines Sergi Roberto i Gavi. En el cas del reusenc, l’interès per renovar-lo s’havia refredat, però l’arribada de Xavi ha canviat la situació. Les negociacions es van aturar però es reprendran aviat. Sergi Roberto, que acaba el contracte el 30 de juny, renovaria amb unes condicions inferiors a les actuals. L’altre jugador que té cita per al mes que ve és Gavi. El seu agent, Iván de la Peña, ja ha estat informat que quan es tanqui el mercat de fitxatges volen parlar amb ell per una millora i ampliació.

El Barça, com ja va fer amb Nico, volia que ja tingués dorsal del primer equip però al final no ha estat possible, però, en qualsevol cas, té molt clar que el jugador andalús és una peça fonamental per al present i el futur de l’equip i que se l’ha de blindar al més ràpid possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)