Barça

Rosell, indignat perquè no el volen indemnitzar amb més de 27 euros diaris, porta Lamela al TEDH

El Ministeri de Justícia ha sol·licitat a l’Audiència Nacional que no es reconegui a Sandro Rosell un rescabalament en concepte d’indemnització per l’empresonament injust del que va ser víctima més enllà de 27 euros per cada dia de privació de llibertat. S’han pronunciat després de dos anys de silenci.

Davant les resolucions de contractes vigents que es van produir amb causa específica a l’empresonament de Sandro Rosell, que es va prolongar durant dos anys, i els quantiosos danys econòmics que aquestes resolucions van comportar, el Ministeri considera que aquests danys no s’haurien produït si l’ex president del Barça hagués reclamat el compliment dels contractes que el vinculaven per la via judicial, com si la privació de llibertat d’una de les parts contractants no fos causa justa de resolució contractual.

L’equip jurídic de Sandro Rosell manté la confiança que l’Audiència Nacional repari l’enorme dany inferit per la magistrada instructora Carmen Lamela en el procediment penal. D’altra banda, fonts properes a Rosell reiteren “la ferma voluntat d’aquest d’impedir per tots els mitjans legals al seu abast que els contribuents acabin pagant el desgavell que es va cometre, atès que, segons ell, aquest és només imputable a la magistrada i/o l’entorn on es va protegir”.

En aquest sentit, Sandro Rosell, que ha vist recentment inadmès a tràmit el seu recurs d’empara davant del Tribunal Constitucional en relació amb la querella que va interposar davant de la magistrada esmentada, no ha trigat a elevar la qüestió al Tribunal Europeu de Drets Humans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)