Barça

Aubameyang, l’opció més viable per a l’eix atacant

Mercat. Davant les grans dificultats que l’Atlético ha posat al Barça amb Morata, el club negocia amb l’Arsenal en espera, això sí, de Dembélé

Pierre-Emerick Aubameyang guanya força per convertir-se en un altre reforç del FC Barcelona en aquest mercat d’hivern. Xavi va ser molt clar amb la direcció esportiva i els va dir que calia reforçar l’atac. Les baixes xifres golejadores així ho demostren. La seva prioritat era incorporar Álvaro Morata, però les dificultats que està posant l’Atlético de Madrid, que no vol reforçar un rival directe, han obligat Mateu Alemany i el seu equip a buscar alternatives en el mercat. De fet, el davanter espanyol ja està pràcticament descartat.

I ha aparegut la d’Aubameyang, de l’Arsenal, que ja havia estat en l’òrbita del Barça no fa pas gaire. El davanter no és indiscutible per a Mikel Arteta i els gunners veurien bé la seva sortida del club amb una cessió fins a final de temporada. El jugador acaba el contracte el 2023. Les negociacions entre els dos clubs estan força avançades, però com sempre caldrà esperar a veure què passa amb Ousmane Dembélé. De fet, tant l’operació de Morata com aquesta només podran arribar a bon port si el francès accepta marxar abans de dilluns a la mitjanit i fa que el Barça pugui guanyar marge salarial per inscriure qualsevol d’aquests dos davanters i, possiblement, un lateral esquerre. Si Dembélé es queda, no hi haurà cap més fitxatge, a banda dels d’Alves, Ferran Torres i Adama Traoré.

Aubameyang, de 32 anys, precisament, va coincidir amb Dembélé en el Borussia de Dortmund. És un davanter que no desagrada gens al tècnic barcelonista perquè, si bé es troba més còmode jugant pel centre, també pot jugar a la banda. Però, sobretot, té gol. I el Barça en necessita després de la lesió d’Ansu Fati. Amb l’Arsenal ha marcat 92 gols en 163 partits i aquesta temporada n’ha fet quatre.

DESCARTAT

Ho han intentat tot per portar Morata, però la negociació a tres bandes ha fallat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)