Barça

Les reaccions

Tècnic del Barça

“El dia d’avui el recordarem tota la vida, ha estat una nit perfecta”

Jonatan Giráldez estava tremendament feliç per la classificació per a les semifinals, però sobretot per l’ambient viscut al Camp Nou i el rècord de públic en un partit de futbol femení, un fet que fa entrar el Barça i les seves jugadores en la història. “El dia d’avui el recordarem tota la vida. És complicat explicar les sensacions que estem vivint... L’ambient ha estat brutal, la gent ens ha ajudat moltíssim i ha estat una nit perfecta”, ha afirmat.

La capitana i també l’autora del quart gol, Alèxia Putellas, ha qualificat d’històric el que va viure al feu barcelonista en el clàssic. “És històric. Moltes nenes, moltes noies, tenien ganes de venir al Camp Nou i viure això... Tot el món tenia ganes de fer història avui.” Qui també estava eufòrica era Aitana Bonmatí, també golejadora i barcelonista des de sempre. “Des de petita somies a jugar al Camp Nou, però mai havia pensat que seria possible. Hem fet història i això quedarà per sempre al nostre cor. Gràcies a tothom”, ha dit. La migcampista ha agraït el suport de l’afició, que no ha parat d’animar. “Sempre es diu que els aficionats del Barça som uns tribuneros i que no animem. Avui s’ha demostrat que no. He vist tot el contrari. Amb l’1-2, la gent ens ha animat i ha fet possible la remuntada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)