Al ritme de Clàudia Pina

1a divisió femenina. El Barça remunta en la segona part amb sis gols en 27 minuts

Barça 6 Vila-real 1

BARÇA:Gemma; Torrejón, Paredes (Maria Pérez, 74’), Pereira (Mapi, 46’), Leila; Engen, Aitana, Alèxia (Jenni Hermoso, 66’); Hansen (Ona, 74’), Crnogorcevic i Melanie (Clàudia Pina, 46’)..VILA-REAL:De Toro; Olivia, Mata, Prades (Ainoa, 61’), Giménez, Lara; Cienfu (Zaïra, 71’), Soldevila, Estefa (Medina, 81’); Belén (Nerea, 71’) i Paralluelo (Pinel, 81’).GOLS:0-1 (12’) Paralluelo. 1-1 (47’) Clàudia Pina. 2-1 (48’) Clàudia Pina. 3-1 (60’) Crnogorcevic. 4-1 (63’) Clàudia Pina. 5-1 (65’) Engen. 6-1 (72’) Hansen, de penal..ÀRBITRE:Suárez González.T.G.:a la local Irene Paredes.PÚBLIC:3.999 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

El campió no afluixa i continua amb pas ferm cap a l’objectiu de guanyar tots els partits de lliga. El Barça va sumar la victòria 50 en 50 partits al seu fortí, l’estadi Johan Cruyff, després de remuntar un resultat advers per quart partit consecutiu.

El Vila-real va sorprendre l’equip de Jonatan Giráldez, que va introduir molts canvis respecte al duel de dimecres al Camp Nou. A l’estadi Johan Cruyff s’hi va graduar Salma Paralluelo, de 18 anys. La futbolista visitant va portar de corcoll la defensa blaugrana, es va inventar un golàs per fer el 0-1 en el minut 12 i va regalar-ne més a les companyes, però no van definir bé.

El conjunt groguet va perdonar en la primera part i això, contra el Barça, és un error fatal. Mapi León i Clàudia Pina van entrar en el descans per Pereira i Melanie i va començar l’huracà blaugrana: 6 gols en 27 minuts. Els dos primers van ser obra de Clàudia Pina, que faria també el quart. La de Montcada i Reixac està en ratxa: 9 gols en els últims 7 partits. Pina continua fent mèrits per ser titular en aquest equip. Crnogorcevic, Engen i Hansen –de penal– van culminar la golejada del Barça.

La lliga s’atura per compromisos internacionals fins al cap de setmana del 16 i el 17 d’abril. El campió, que és a quatre partits de la lliga perfecta, visitarà el València el dissabte a les 12 del migdia abans d’afrontar l’anada de les semifinals de Champions contra el Wolfsburg al Camp Nou.