Barça

La quarantena perfecta d’un Barça llançat

Invicte. El conjunt blaugrana va sumar contra el Wolfsburg la victòria número 40 en 40 partits disputats aquesta temporada

327 dies. Aquest és el temps que fa que el Barça femení no perd un partit oficial. Va ser l’1 de juny del 2021, en lliga i al camp de l’Atlético de Madrid. Un partit que les blaugrana van jugar menys de 48 hores després de disputar la final de la copa de la Reina. L’equip, que ja acumulava una gran càrrega de partits, no va tenir descans.

Des de llavors, el Barça no només no ha perdut cap partit oficial, sinó que els ha guanyat absolutament tots. Va resoldre les darreres cinc jornades de la passada lliga i enguany ha vençut en els quaranta partits que ha disputat. Quaranta victòries de quaranta. Un ple perfecte que es distribueix en 27 triomfs a la lliga, nou en la Champions i un parell en la copa de la Reina i en la supercopa. El balanç golejador és encara més esfereïdor: 197 gols a favor i 14 en contra. Tot plegat ha anat acompanyat d’un joc espectacular i dels primers títols. El Barça ja té la lliga i la supercopa al sac. En la Champions té peu i mig a la final i en la copa és semifinalista.

La victòria contra el Wolfsburg va ser una prova irrefutable de la capacitat d’un equip que va llançat cap al quartet i que s’ha sobreposat a una temporada plena de lesions. Divendres va quedar palès que el Barça encara té gasolina per eixamplar aquestes quaranta victòries. Aconseguir-ne 47 és l’objectiu. Significaria guanyar-ho tot.

El bany d’Aitana Bonmatí

El partit que va firmar Aitana Bonmatí contra el Wolfsburg va ser excels. La migcampista blaugrana va donar tota una lliçó de futbol contra les alemanyes, i va guanyar-se una ovació del Camp Nou quan va ser substituïda. Va donar un bany de futbol. Ahir, dia de Sant Jordi, va donar-se un bany de multituds. Van ser moltes les persones que van fer cua al passeig de Gràcia per aconseguir una firma d’Aitana, que fa poc ha publicat el llibre Totes unides fem força. Va ser tanta la gent que va assistir-hi, que la blaugrana va quedar-se firmant més estona de la prevista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)