Barça

El Barça renova Ronald Araujo fins al 2026

Desitjada. El club blaugrana reté al prometedor central uruguaià, objecte de desig per a molts clubs europeus i peça clau en els esquemes de Xavi Hernández

El Barça ha anunciat la renovació del central Ronald Araujo fins al 30 de juny del 2026. La continuïtat del jove uruguaià era una prioritat del club i del tècnic Xavi Hernández, que considera al defensa una peça bàsica en els seus esquemes. El futbolista de 23 anys passarà a tenir una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros per evitar que cap dels clubs que l’han pretés pugui fer-se amb els seus serveis.

Araujo va néixer el 7 de març del 1999 i després de despuntar al Boston River de la màxima categoria del futbol uruguaià, l’agost del 2018 va fitxar pel Barça amb un contracte fins al 2023. La campanya passada, el prometedor central va passar a formar part de la disciplina del primer equip jugant ja 33 partits (23 com a titular) i acumulant 2.235 minuts en totes les competicions.

Enguany, tant a les ordres de Ronald Koeman com a les de Xavi Hernández, Araujo ha tingut un paper destacat dins de l’equip ja sigui per desenvolupar la posició a l’eix defensiu com en la de lateral dret. El de Rivera ha sumat ja 39 partits (32 com a titular) i acumula 2.935 minuts.

Amb aquesta renovació, el Barça s’assegura la continuïtat d’un altre jove valor com ja va fer renovant Pedri, Nico o el que vol fer el més aviat possible amb Gavi.

L’acte de signatura del nou contracte es celebrarà el divendres 29 d’abril a les 13:30h damunt de la gespa del Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)