Barça

Els acords de la sessió ordinària de la junta directiva del Barça

La junta directiva del Barça, reunida en sessió ordinària a l’Abadia de Montserrat, ha tractat diverses qüestions i el club n’ha fet un comunicat explicant-ne els punts.

En primer lloc ha aprovat el nomenament de David Carabén com a Comissionat pel 125è aniversari del Club, amb l’objectiu d’articular i elaborar el marc conceptual de la celebració d’aquesta important efemèride i de definir i impulsar les accions necessàries que se’n derivin. “És un immens orgull i una gran responsabilitat acceptar aquest encàrrec del Club que porto al cor i a la vegada una oportunitat per explicar arreu tot allò que dona sentit al ‘més que un club’, la seva identitat esportiva, institucional, social i simbòlica”, ha indicat Carabén, llicenciat en Ciències Polítiques, cantant, guitarrista i compositor del grup musical Mishima.

En la sessió, la Junta Directiva ha aprovat la creació de la Comissió de la Memòria Històrica del FC Barcelona, amb l’objectiu de recuperar, estudiar i promocionar la dimensió esportiva, social i democràtica de l’entitat a través de la seva història, un dels motors del més que un club, per tots els canals que ens permeten les tecnologies dels nostres dies. La Comissió, presidida per la vicepresidenta institucional Elena Fort, i que comptarà amb l’assistència de representants del Museu i del Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona, estarà formada inicialment, amb la possibilitat de noves incorporacions en les properes setmanes, per les persones següents: Josep Maria Solé i Sabaté, Xavier Garcia Luque, Carles Viñas i Josep Bobé.

D’altra banda, el FC Barcelona i l’Abadia de Montserrat han signat un nou acord de col·laboració que unirà les dues entitats fins al 2025 amb l’objectiu de treballar conjuntament per al desenvolupament d’accions de commemoració del Mil·lenari del Monestir de Montserrat (1025 – 2025), un projecte que celebrarà els mil anys de l’Abadia i que recordarà l’emblemàtica data en què l’abat Oliba, abat de Ripoll i bisbe de Vic, va fundar el monestir de Montserrat.

Les demandes de la Confederació Mundial de Penyes

Finalment, el club també ha informat de les dues demandes judicials que la Confederació Mundial de Penyes ha presentat contra el club blaugrana: “Aquestes demandes estan en tramitació davant els Jutjats de Barcelona i comporten una bel·ligerància sense precedents contra el Club per part d’una associació penyística. L’Àrea Legal procedirà a contestar i oposar-se a les pretensions de la Confederació, atès que s’entén que aquesta actua en interès propi i només persegueix mantenir el seu poder i control sobre les penyes. En aquest sentit, les reclamacions de la Confederació van en perjudici de tot el col·lectiu penyístic en intentar impedir la relació directa d’aquestes amb el Club, així com la prestació d’un millor servei per a totes per part del Departament de Penyes del Club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)