Barça

Dani Alves: “El Barça és el club més resilient de la història”

Dani Alves ha obert una productora i en la inauguració el brasiler ha parlat sobre l’actualitat del Barça en els mitjans del club. El veterà lateral té clar que el club no passa pel seu millor moment, però no dubte que aviat arribaran temps millors. “Hem d’estar units i hem de ser positius en tot moment. Hem de pensar que les coses canviaran, com ja van canviar en aquest club. Abans de l’arribada de Ronaldinho semblava que no funcionava res i el club es va aixecar. Va tornar a tocar viure moments difícils, però vam arribar nosaltres i vam fer història. Ara hi ha un nou moment de transició però hem de tenir la fe i la il·lusió que el Barça tornarà a ser el que era. Aquest club és el més resilient de la història perquè sempre s’ha hagut de reinventar. Aquest club està fet per guanyar i inspirar que les persones i altres clubs vulguin ser com el Barça”, ha sentenciat Dani Alves.

El brasiler té clar que actualment en la plantilla hi ha tots els ingredients necessaris per començar a construir un projecte guanyador. “Els jugadors joves tenen en Xavi la millor persona que els hi pot ensenyar què és aquest club perquè el coneix des de petit. Si tens el millor professor has d’aprendre el millor d’ell sense perdre la teva personalitat. Has de creure en aquells que volen que tinguis una carrera plena d’èxits. Tenen les qualitats per ser grandíssims jugadors i depèn d’ells. Nosaltres estem aquí per ajudar que facin història al Barça”, ha valorat el brasiler, que té clar quin ha de ser el motor del club: “La Masia és el que fa el Barça diferent i no ho ha de perdre mai perquè és la base que dona els fonaments a aquest club, però no s’ha d’oblidar que has de buscar en un altre lloc el que no tens. El Barça seguirà sent gran passi el que passi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)