Barça

Xavi: “Jugarem amb menys tensió, però no abaixarem els braços”

Amb el bitllet per a la Champions ala butxaca, l’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ja mira cap a la segona posició. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades abans del Barça-Celta de demà (21.30h).

El partit contra el Celta

“És una bona prova per nosaltres. La segona posició ens dona dret a jugar la supercopa. El Celta és un molt bon equip, amb jugadors talentosos i ànima ofensiva. Vindran sense pressió. Hem de millorar pel que fa a sensacions”.

Objectiu d’aquí a final de curs

“Jugarem amb menys tensió, però això no vol dir abaixar els braços. Volem aprofitar per treballar el model de joc, insistir i guanyar per acabar amb bones sensacions”.

Busquets i la manca de recanvi

“Hem de trobar aquest equilibri quan no hi sigui. Busquets no serà etern. És important que la planificació del club també vagi per aquí. Hem de tenir, com a mínim, dos jugadors per posició”.

Reforços

“És important reforçar-se cada any independentment de si guanyes o perds. Tot el que vingui serà benvingut, però tenim la situació econòmica que tenim. No és fàcil. És de les situacions més difícils de la història del club, però ens hem de reforçar per ser competitius, és evident”.

“La relació amb els encarregats de fitxar és molt bona, som una pinya i tot se consensua. Respecten la meva opinió. Estaré pendent de tot el que es faci aquest estiu”.

Sortides

“Ho tenim bastant clar. És difícil canviar l’opinió que tenim marcada. Tinc les coses clares. Veurem què podem fer. Ens marca molt la situació econòmica”.

La millora

“No es tracta que triomfi jo. Es tracta que el Barça refloti, que estava en una situació molt dura quan vam arribar. Sé on estic. Hem millorat molt. No és una crítica a Koeman, que va fer una gran feina”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)