Barça

L’Espai Barça, en venda al millor postor

El Barça està treballant mà a mà amb Goldman Sachs, un dels fons d’inversió més potents del món i que actua com a un intermediari del club, per obtenir la millor operació de finançament possible per poder realitzar el projecte Espai Barça, que suposaria una transformació de totes les instal·lacions que el Barça té al barri de les Corts, amb la remodelació integral del Camp Nou, la construcció d’un nou Palau Blaugrana, d’un Campus Barça, la reordenació urbana dels voltants de l’Estadi i la construcció ja acabada de l’Estadi Johan Cruyff.

L’entitat blaugrana ha comunicat que el projecte ha cridat l’atenció de diverses firmes inversores internacionals, algunes de les quals han volat a Barcelona per participar en una sèrie de sessions informatives per aprofundir en el projecte i el seu pla de negoci, a més de veure les instal·lacions del club.

En les jornades, que han tingut una durada de tres dies s’hi han realitzat sessions informatives presidides per Joan Laporta en què s’han explicat als inversors des de la importància del projecte estratègic de l’Espai Barça per al futur del club, el Pla Estratègic 2021-26 del mandat, l’estratègia comercial i el pla de negoci sostenible i viable.

El projecte en qüestió va tenir el suport dels socis a través d’un referèndum per tal d’aconseguir un finançament d’un màxim de 1.500 milions d’euros. S’espera que l’Espai Barça generi 200 milions d’euros anuals en ingressos gràcies als patrocinis i title rigths (l’acord també ratificat amb Spotify), el ticketing i la restauració, i els esdeveniments que es realitzaran dins de l’espai Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)