Barça

A França situen Lieke Martens al PSG

Segons la informació que ha publicat aquest migdia Le Parisien l’extrem neerlandesa del Barça Lieke Martens, de 29 anys, jugarà a partir de la temporada que ve al PSG. El diari francès apunta que la futbolista, que acaba contracte al mes de juny, ja ha arribat a un acord amb el conjunt parisenc. D’aquesta manera Martens tancaria la seva etapa al Barça cinc anys després d’aterrar-hi l’estiu del 2017, poc després de guanyar l’Eurocopa amb la seva selecció en l’any en què va ser guardonada amb el premi The Best –en aquell moment encara no hi havia la pilota d’or femenina–, convertint-se en el primer gran fitxatge mediàtic dels millors anys de la història del Barça femení.

Actualment Lieke Martens està al final de la lesió muscular que va patir el passat mes de març, però tot indica que estarà present tant en la final de la Champions del dissabte 21 de maig a Torí contra l’Olympique de Lió com en la final a quatre de la copa, en què les blaugrana intentaran tancar el pòquer de títols aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)