Barça

Trobada de La Fundació amb el primer equip

Els jugadors i les jugadores del Fundació Barça, han agafat forces aquest matí de divendres, abans de viatjar a Màlaga, per jugar la segona fase de LaLiga Genuine Santander. L’equip estaven citat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per sortir cap a l’aeroport a primera hora, però abans han passat pel camp d’entrenament Tito Vilanova i s’han trobat ni més ni menys que amb la primera plantilla del Barça. Xavi i els jugadors de la primera plantilla han rebut l’equip format per futbolistes amb diversitat funcional, i en un ambient distès i entre rialles han pogut disfrutar d’una bona estona.

Els partits

L’equip Fundació Barça, format per persones amb diversitat funcional, participarà a la segona fase de LaLiga Genuine Santander aquest cap de setmana a l’estadi La Rosaleda de Màlaga. Els blaugrana van iniciar la competició a principis d’abril, a Gran Canària, on van jugar amb el Fundación Albacete, la UD Las Palmas i l’Eibar Fundazioa. A Màlaga, ho faran amb el RC Deportivo de la Corunya, el Llevant UD EDI i la Reial Societat Fundazioa.

El debut tindrà lloc demà, a les 10 h, davant el Deportivo de la Corunya. Aquest mateix dia, a les 17 h, al Fundació Barça li tocarà jugar amb el Llevant. Finalment, diumenge 15 de maig, a les 11 hores, acabarà la seva participació davant el Reial Societat Fundazioa.

LaLiga Genuine Santander 2021/22 es tancarà amb la tercera, i última fase, que es jugarà el cap de setmana del 3, 4 i 5 de juny a la Ciudad Deportiva de Lezama (Bilbao).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)