Barça

El Barça a prop d’ingressar 200 milions per la venda del 49% BLM

Des de can Barça es treballa a tota màquina en l’obtenció de finançament que li proporcioni anar al mercat de fitxatges i poder lluitar per contractar jugadors que ajudin al club a tornar al pic més elevat del futbol mundial. A més de la cerca de finançament, el club busca vendre actius per poder obtenir liquiditat econòmica.

Segons informa el portal ‘’2Playbook’, aquesta liquiditat financera, que passa per la venda del 49% de BLM (Barça Licensing Merchandasing), podria ser imminent, per una oferta de 200 milions. Aquesta injecció de milions ajudaria el club a equilibrar els seus comptes, davant l’incompliment del pressupost original i sense haver d’integrar-se ara com ara en LaLiga Impuls. Una operació que haurà de ratificar-se en assemblea de socis compromissaris, ja que en l’anterior, l’únic que es va aprovar amb caràcter excepcional va ser el finançament per a l’Espai Barça.

Tot i ser una quantitat generosa, és menys del que el club pensava aconseguir quan el procés de venda va començar.

Cal recordar que Josep Maria Bartomeu, en una carta oberta a Laporta l’agost de 2021, ja va fer referència a l’oferta existent llavors per part de l’esmentat consorci per fer-se amb el Barça Corporate.

Aquesta maniobra donaria una mica de temps i marge a l’entitat blaugrana per estudiar a fons la viabilitat de la via CVC com a manera de generar un nou ingrés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)