Barça

Giráldez: “Tenim moltes ganes de tancar la lliga perfecta”

El Barça rep demà l’Atlético al Johan Cruyff (12h) en l’última jornada de lliga, en què les blaugrana tenen el repte de ser el primer equip en la història que aconsegueix el ple de victòries en la lliga. El tècnic blaugrana Jonatan Giráldez ha analitzat aquest migdia després de l’entrenament què suposaria aquesta fita.

La lliga perfecta

“Seria històric. És un repte que tenim i tenim moltes ganes de jugar el partit i aconseguir el ple de victòries en la lliga. Mai ho ha aconseguit cap equip i això et diu tot el que implica i la complexitat que té el que hem fet durant la temporada. Sortirem amb la intenció de guanyar com sempre i s’agafar ritme per millorar sensacions i arribar de la millor manera possible a la final de la Champions.”

Partit difícil

“És molt bo perquè estàs a una setmana de la final de la Champions i el fet de jugar contra un gran equip ens exigirà a nivell ofensiu i defensiu. És el que ens agrada i el que volem perquè ens ajuda a veure el que podem millorar i potenciar les coses que fem bé. És un molt bon test per la Champions.”

Melanie Serrano

“És molt especial per tot el procés de la seva etapa esportiva i els canvis que hi ha hagut. És un gran exemple per les noves generacions que ven des de baix. Implica moltes emocions juntes. Demà serà un dia molt especial per ella i veurem si podem gaudir d’un gran dia.”

El Madrid a la copa

“Si vols guanyar qualsevol competició has de guanyar els millors equips. El Madrid és un equip que ha millorat molt durant la temporada i ens va posar les coses molt difícil en la Champions. Tindran ganes de jugar contra nosaltres i nosaltres també. Tenim el repte de continuar guanyant contra elles, però primer tenim dos reptes més molt importants i a tindrem temps de pensar en la copa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)