Barça

Lewandowski: “És possible que hagi estat el meu últim partit amb el Bayern”

El director esportiu del club bavarès,Hasan Salihamidzic, ha reconegut que el polonès vol marxar

Robert Lewandowski podria haver jugat el seu últim partit amb el Bayern de Munic. Així ho ha reconegut el davanter polonès després del duel contra el Wolfsburg (2-2), el darrer de la Bundeslliga alemanya. “És molt possible que hagi estat el meu últim partit amb el Bayern. No ho puc assegurar al 100%, però és una possibilitat”, ha explicat a la televisió polonesa Viaplay. També ha afegit que “hem de trobar la millor solució per mi i pel club”. Acte seguit, als micròfons d’Sky ha explicat que el Bayern ja coneix la decisió: “Li vaig dir a Salihamidzic que si arriba una oferta ho haurem de pensar i que no renovaré. Les dues parts han de pensar en el futur”. Amb el xiulet final, Lewandowski s’ha dirigit cap al sector on hi havia l’afició bavaresa i els ha saludat, visiblement emocionat, posant-se la mà al cor. El polonès és un dels jugadors que sona pel Barça, que busca un 9 de cara al pròxim mercat d’estiu, tot i que ha negat a Viaplay que hagi rebut cap oferta de cap altre club.

La decisió de Lewandowski és ferma. El director esportiu del Bayern, Hasan Salihamidzic, també ha confirmat que la intenció del polonès és jugar lluny de Munic. Ho ha explicat a Sky Sports TV en la prèvia del partit: “Vaig parlar amb ell i em va transmetre que no vol acceptar la nostra oferta de renovació i que li agradaria deixar el club. Vol provar alguna cosa nova”. Tot i això, Salihamidzic ha reiterat que la posició del club no ha canviat: “Té contracte fins al 30 de juny del 2023. És un fet”. Fa uns dies, el diari alemany Bild va publicar que el Bayern estaria disposat a deixar sortir el seu golejador a canvi d’uns 40 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)