Barça

L’última festa al Johan Cruyff

Ple. El Barça pot aconseguir la lliga perfecta si derrota l’Atlético en el darrer partit abans de la final de Torí i en el comiat de Melanie Serrano a casa

L’estadi Johan Cruyff pot viure avui una de les jornades més especials des que es va inaugurar el 2019. El Barça pot tancar una lliga perfecta. Una gesta que la temporada passada –en una lliga amb quatre jornades més– es va escapar contra el rival d’aquest migdia (12 h), l’Atlético de Madrid. La competitivitat i la recerca de l’excel·lència de l’equip han quedat més que paleses. La derrota a Wolfsburg, amb bitllet per a una final de la Champions, n’és el clar exemple. Avui l’afició, que ha esgotat totes les entrades, està convençuda que veurà feta realitat aquesta lliga perfecta. És el darrer partit a casa aquesta temporada i l’últim abans de la gran final de Torí contra el Lió de dissabte. El moment de rebre l’últim suport d’una afició que s’ha mobilitzat com mai de cara a la cita europea. Per si faltava algun ingredient més, Melanie Serrano va anunciar divendres que es retira en acabar el curs i viurà avui l’últim enfrontament com a local. Ella que ha trepitjat tots els camps per on el conjunt blaugrana ha anat transitant al llarg d’aquests anys.

Esportivament, Jonatan Giráldez, sancionat, recupera per a aquest partit Lieke Martens. La neerlandesa va rebre ahir l’alta mèdica i podria reaparèixer per primer cop des del març. Uns minuts que servirien de rodatge de cara a la final de la Champions i a la copa. D’altra banda, Oshoala podria guanyar el Pichichi. La nigeriana empata amb Geyse, del Madrid CF, amb 20 gols. Si hi hagués golejada, Alèxia (18) o Jenni (17) també tindrien les seves possibilitats. L’Atlético de Madrid, però, anirà al Johan Cruyff a donar-ho tot. Les colchoneras han de puntuar per assegurar-se el bitllet per a la lliga de campions o bé esperar que el Real Madrid punxi contra el Vila-real. A l’Atlético també hi ha comiats: Amanda Sampedro, Sílvia Meseguer i Laia Aleixandri, tres emblemes del club, jugaran el seu últim partit.

LES VALORACIONS PRÈVIES

Seria històric. És un repte que tenim i tenim moltes ganes de jugar el partit i aconseguir el ple de victòries en la lliga
El fet de jugar contra un gran equip ens exigirà ofensivament i defensivament. És un bon test
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)