Barça

“Hem parat el cop”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

L’entrenador del Barça va restar transcendència al joc de l’equip en el penúltim partit de lliga i va posar l’accent sobretot en l’objectiu que perseguien, assegurar el segon lloc i, per tant, la classificació per a la supercopa. “Al novembre tots hauríem signat el segon lloc; en una temporada molt dolenta per al club almenys hem parat el cop.”

Xavi també va admetre que no s’havien assolit tots els objectius que s’havia proposat quan va arribar. “Volíem lluitar per un títol i se’ns va escapara la supercopa, la copa i l’Europa League; hem de ser exigents i la temporada vinent fer un equip competitiu; som el Barça i hem de ser capaços de lluitar per tots els títols.” En aquest sentit va parlar de la planificació futura i va alertar de la “solvència econòmica” del club, que és segons ell el que marcarà la renovació de la plantilla. “Tenim les prioritats clares, però veurem si les podem dur a terme.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)